Τρόποι Παραγγελίας

Δείτε παρακάτω ποιοί είναι οι Τρόποι Παραγγελίας μας.

 

 
1. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Office Supply (e-shop).
 

Για την γρήγορη και άμεση εξυπηρετησή σας εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.officesupply.gr) επιλέξτε το προιόν ή τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σαν επισκέπτης, ή να καταχωρήσετε το email και τα στοιχεία σας να γίνετε μέλος και να μπορείτε να εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το "Όνομα χρήστη" και το "Κωδικό" σας.  

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε δυσκολία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 215.500.4999 θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

2. Μέσω email 

Mπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : info@officesupply.gr

 * Τιμολόγια εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο, διεύθυνση έδρας, επάγγελμα.


** Για τιμολόγια τα οποία εκδίδονται για περιοχές, οι οποίες υπόκεινται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, θα πρέπει να αποστέλλεται η βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος και η παράδοση των εμπορευμάτων να γίνεται στην περιοχή όπου εδρεύει η εταιρεία. Σε κάθε άλλη περίπτωση εκδίδεται απόδειξη λιανικής πώλησης.

 

Προσοχή!!

Κατόπιν παραγγελίας τα προϊόντα δεσμέονται για χρονικό διάστημα 30 ημερολογικών ημερών στην έδρα μας. Στην περίπτωση που το χρονικό διάστημα του ενός μήνα περάσει και ο πελάτης δεν ενημερώσει για τον τρόπο αποστολής ή παραλαβής η παραγγελία θα ακυρώνετε και θα αποδεσμεύονται τα προϊόντα.